Túrák, kirándulások, séták erdőn, mezőn.

okulare

Rotary körsétány

2021. február 14.

2021. március 24. - Okulare

fejlec.jpg

Ezen a szép napsütéses délelőttön húgomékkal sétáltam egyet a Rotary körsétányon. Remek kis túra volt a tavaszt idéző időben. A Misina alsó parkolójába álltunk meg és az északi oldalon kezdtünk. Tehát az óra járásával ellentétes irányban haladtunk. A gyerekeknek úgy magyaráztam, mintha egy ovális nyalóka körvonalát járnánk végig, először fel a nyelén, majd körbe az édes részeken, és a végén vissza ugyanazon a nyélen.

Néhol még befagyott kis pocsolyákat is találtunk, melyet a gyerekek előszeretettel törtek fel és a deres falevelek szép csillogása is elnyerte unokahúgom tetszését. A déli oldalon viszont már lekívánkozott rólunk a kabát, sapka, sál, mert a nap háborítatlanul tűzte a lombkoronájukat vesztett fák közül kikandikáló turista utat. Ez a kis séta remek étvágyat csinált a vasárnapi ebédhez.

rotary.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://okulare.blog.hu/api/trackback/id/tr8116476160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása